اطلاعیه؛ حمایت انقلاب زنانه از دومینوی نود در پی به هلاکت رسیدن رئیسی
روز یکشنبه ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۳ با انتشار خبر سقوط هلیکوپتر رئیسی و احتمال به هلاکت رسیدن او، در شبکه اکس (توییتر سابق) یک کاربر زن اعلام کرد در صورت قطعی شدن خبر هلاکت رئیسی اقدام به انتشار عکس نود (عریان یا نیمه عریان) خواهد کرد که حتی به برنامه امنیتی پاورقی شبکه دو صدا و سیما هم کشیده شد و این حرکت را هرزگی خواند!
روز دوشنبه و در پی خبر رسمی و قطعی کشته شدن رئیسی، تعداد قابل توجهی از کاربران زن با انتشار عکسهای نود خود به این حرکت پرمعنا پیوستند و دومینوی انتشار عکس های عریان و نیمه عریان در شبکه اجتماعی به مردان معترض و کوییرها هم رسید؛ چنانچه در برخی رسانه های فارسی زبان خارج کشور هم منعکس شد.
این کمپین که به فوران خشم و و انزجار انباشت شده و به یک حرکت اعتراضی و سیاسی می ماند، یک بُعد عمیق انقلاب زن زندگی آزادی را به نمایش میگذارد و آن جنبش عظیم خلاصی فرهنگی زنان، جوانان و رنگین کمانیهای ایران از فرهنگ مذهبی و اسلامی، از نرسالاری، از سنت و تفکرات عقب مانده و پوسیده و ارتجاعی است که عمیقاً در تقابل با حکومت اسلامی شکل گرفته و ریشه در جامعه ای دین گریز و مترقی دارد.
جامه دریدن یا عریان شدن که همانا در طول تاریخ شکلی از اعتراض بوده و هست، تبدیل به رادیکال ترین شکل اعتراض در بین زنان ایران شده است با همان بدنهایی که با حصار و قفس حجاب سالها سرکوب شده اند. “کمپین نود” صدای بلند اعتراض میلیونها زن برای بازپس گیری بدن ها از اسلام و حکومت اسلامی است.
از آنجایی که جمهوری اسلامی به عنوان حکومت آپارتاید جنسی – جنسیتی در تمام طول عمر خود با قوانین مذهبی و از طریق ارگانهای دولتی و دستگاه قضایی و آموزش و پرورش تلاش کرده که بدن زن را به انحصار خود درآورد و به گروگان بگیرد، مرگِ یکی از سران و سردمداران سرکوبهای سازمانیافته زنان، و یکی از بزرگترین جنایتکاران حکومت اسلامی، حس و آرزوی رهایی و آزادی، و آن انزجار و خشم انباشت شده را بشکل عریان شدن نشان میدهد.
انقلاب زنانه از این حرکت رادیکال که نمایی از انقلاب زن زندگی آزادی و عمیقا حرکتی پیشرو است، حمایت کرده و همه زنان پیشرو و مبارز و انقلابی را به حمایت، تقویت و پیوستن به این کمپین فرامیخواند. پیوستن به این حرکت تاریخی، تقویتِ انقلاب زن زندگی است در برابر حکومت اسلامی و هر جریان مردسالار و ارتجاعی و عقب مانده که بدن زن را به تحمیل ارزشهای خود و میدان قدرت نمایی خود تبدیل میکنند.
در عین حال انقلاب زنانه تاکید دارد جمهوری اسلامی با “هرزه” خواندن زنانی که در این حرکت رادیکال و اعتراضی شرکت داشته و دارند، سعی کرده فضای ارعاب و فشار علیه زنان ایجاد کند که باید با حمایت و دفاع وسیع از زنان رادیکال، اعتراضی پاسخ بگیرد.
انقلاب زنانه
۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۳