درخواست از سازمانهای بین المللی به ویژه کمیته حقیقت یاب سازمان ملل برای پیگیری قتل حکومتی «بهاره للهی حاجی دلائی»
«بهاره للهی حاجی دلائی» کارگردان و فیلمنامهنویس اهل آمل و ساکن تهران در زندان به قتل می رسد و خاکسپاری مخفیانه در آرامستان بهشت سکینه کرج انجام میگیرد. بهاره للهی در جریان اعتراضات انقلاب زن زندگی آزادی ۱۴۰۱ به مدت ده روز در بازداشت بود و در اواخر اسفند ماه ۱۴۰۲ مفقود شد. او بدون اطلاع خانواده اش در آرامستان بهشت سکینه کرج بهخاک سپرده شد و پس از ماهها و با دریافت مبلغی گزاف به خانواده اش اطلاع داده شده است. خانواده او بشدت توسط نیروهای امنیتی تهدید و وادار به سکوت شدند تا اینکه اخیرا یک منبع مطلع اقدام به افشای چنین جنایت هولناکی کرده است.
بهاره للهی فیلمساز ۴۰ ساله ای است که در سابقه فعالیتش داوری جشنواره فیلم کوتاه و جشنواره سینمای جوان را هم در کارنامه اش دارد. لحظه رقصیدن فرفرهها، به روایت یک رویا، گفته بودم سیزده نحسه و پژواکهایی در اتاق صدا… از جمله فیلمهای بهاره للهی هستند.
براساس اطلاعات منتشر شده بر روی سامانه بهشت سکینه شهرداری کرج تاریخ فوت بهاره للهی حاجی دلائی، ۱۴ فروردین ۱۴۰۳ ذکر شده است. این تاریخ ۲ الی ۴ هفته پس از مفقود شدن وی است.
اخیرا انجمن فیلم کوتاه ایران (ایسفا) خواستار شفافسازی در مورد مرگ بهاره للهی حاجی دلائی در زندان شد و در نامهای از مدیرعامل خانه سینما درخواست کرد که اقدامات لازم برای پیگیری این موضوع را به عمل آورد.
انقلاب زنانه ضمن ابزار تاسف و همدردی با خانواده و نزدیکان و دوستان بهاره للهی، خواستار روشن شدن حقیقت است و اعلام میدارد تا زمانیکه این حکومت روی کار است، آدمکُشی حکومتی و سریالی ادامه خواهد داشت بنابراین راه ما در جواب و پایان دادن به این جنایات، فقط در خیابان است و بس که در ادامه پیشبرد انقلاب زن زندگی آزادی باید صورت بگیرد. همچنین انقلاب زنانه از تمامی مجامع بین المللی بخصوص کمیته حقیقت یاب سازمان ملل میخواهد تا در مورد پیگیری این قتل حکومتی و پاسخگو کردن جمهوری اسلامی تعلل نکنند.
انقلاب زنانه
۲۴ خرداد ۱۴۰۳